torsdag 12. desember 2013

FAMILIEBESØK DEL 1

Hei dere.

Beklager at jeg ikke er så aktiv på bloggfronten, men det skjer ikke stort her. Jeg har en hverdag, som ikke er like spennende å skrive om. Det har gått i praksisplass, skole, eksamensjobbing, kaffebesøk, eksamen, skole, eksamen... ja stort sett likt som for dere der hjemme.

Forrige uke hadde jeg besøk av mamma, Bente og Magne. Det var koselig å få besøk fra Norge, og kunne vise de livet jeg har levd her de siste 4 mnd. 

 norsk standard? :)

Mandag startet rolig siden norgesbesøket hadde reist hele natten, dagen ble brukt til å vandre rundt på campus og slappe av. På kvelden ble det middag i byen.

 mamsen koooooser seg i afrika
 kantinekjøkken på campus
 ett av mange tre
 familien Langberg
 flere trær
 sliten skolebuss, flott student :)
easy life at Mzungu Residence, hvem trenger hagemøbler når du har sofaputer?

Tirsdag var duket for den store by-dagen. Første stopp var African Village, her selger de lokal kunst og håndverksprodukter. Her kan du kjøpe alt du måtte ønske fra kjoler, bukser, trommer osv osv osv.....




En liten matbit på en kafe i byen før jeg viste turistene et gatekjøkken. Og etter å ha sett dette blir et gatekjøkken aldri det samme igjen. Just take a look:










Videre gikk turen til Gaddafi moskeen, jeg hadde hørt at det skulle være en fantastisk utsikt fra tårnet over Kampala by, og ryktene var virkelig sanne.
Gadaffi moskeen er bygd på åsen hvor Kampala ble grunnlagt. Navnet stammer fra at britiske soldater hadde camp sin der, og fordi det var så mange Impalaer der. 
Fantastisk moskee som har plass til 35000 mennesker. Det er mange mennesker det.
Før vi fikk gå inn i moskeen måtte vi damene kle oss litt mer anstendig. Ble mye fnising... her kommer et lite knippe bilder fra vårt besøk i moskeen, vi klatret også 800 trappetrinn opp i et 80 meter høyt tårn... for en utsikt..

















Vi avsluttet bydagen med middag på byens beste indiske restaurant. Og alle var blid og fornøyd for å få god mat.....






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar